Tijden Optreden

De volgende tijden zijn ingepland van de diverse bands

11:00 – 11:45 Boom Boom Barber
11:45 – 12:00 DJ Sebastiaan
12:00 – 12 :45 Atomic 4
12:45 – 13:00 DJ Sebastiaan
13:00 – 13:45 Black Ravens
13:45 – 14:00 DJ Sebastiaan
14:00 – 14:45 Boom Boom Barber
14:45 – 15:00 DJ Sebastiaan
15:00 – 15:45 Atomic 4
15:45 – 16:00 DJ Sebastiaan
16:45 – 17:00 Black Ravens

The Atomic 4


Zij brengen een te gek repertoire waar de vonken van af spatten.
Geïnspireerd door Rockabillies zoals: Elvis Presley, Buddy Holly, Warren Smits, Ricky Nelson, Carl Perkins, Johny Cash, Brain Setzer, Darrel Higham, The Paladins en vele andere helden van weleer.

Boom Boom Barber

BOOM BOOM BARBER is een unieke, van oorsprong Amsterdamse Rock’n’Roll band, met een heerlijk Rockabilly geluid, maar ook uitstapjes naar Swing en Blues zijn niet voor dovemansoren weggelegd.

 

Deze veelzijdige band is in 2013 opgericht en zijn een paar keer van samenstelling veranderd.
De band bestaat uit zangeres Barber Jacobson en drummer Arno Fenijn. Marielle Swingtime speelt de contrabas en Wim van der Heiden is de gitarist.

Door een eigen ’twist’ te geven aan covers weet BOOM BOOM BARBER een unieke sound te creëren, waarbij je onmogelijk stil kunt blijven staan! Of ze nu in een kroeg spelen, op een klein/groot podium, of evenement. Deze vier-‘mans’ formatie voelt zich overal thuis, wat duidelijk te zien en te horen is.

Zoals zij beamen; als wij lol hebben, werkt dat vaak als een magneet op het publiek en is onze missie al geslaagd. Zij staan, als ervaren muzikanten, garant voor 100 procent Rock and Roll entertainment.

The Black Ravens

In de nazomer van 2016 starten de drie jonge honden AJ Squier (zang/gitaar) en John K (contrabas) samen met I B Jester (drums) de rockabillyband The Black Ravens.

De bandnaam is afkomstig van de bijna gelijknamige barbershop, waar het eerste optreden was.
Na het optreden barstte de bom met optredens uit.
Het schrijven van de nieuwe eigen geschreven nummers verliep voorspoedig en al snel maakten The Black Ravens het noorden van Nederland onveilig.
The Black Ravens zorgen voor een swingende jaren ‘50/‘60 party waarbij de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan.
Vlak voor de jaarwisseling naar 2018 is het uitbrengen van de eerste cd “Burnin’ Rubber” groots gevierd met een geweldige release party. De 12 nummers op de cd variëren in de stijlen rock and roll, blues, country en natuurlijk échte rockabilly.
De grootste inspiratie voor The Black Ravens zijn The Stray Cats, Carl Perkins en Elvis Presley in zijn jonge jaren. Dit zorgt dan ook voor veel variatie in de nummers. Naast het eigen repertoire worden anderzijds ook grote namen als Elvis, Johnny Cash en Carl Perkins vaak niet achterwege gelaten op de setlist.

Rock & Roll DJ Sebastiaan

Muziek is met de paplepel ingegoten bij Sebastiaan,
en je kunt haast wel zeggen dat zijn wiegje een flightcase was ,

Begonnen op zijn slaapkamer met een van de eerste muziek software knutselde hij de ene na de ander house mix uit de computer ,die hij dan op een cd zetten om dan in zijn vrienden kring te laten horen.

Ook ging Sebastiaan regelmatig mee met zijn vader die diverse grote drive in shows had en leerde zo verschillende muziek stylen kennen om daarmee de mensen te vermaken op grote feesten maar ook gezellige kleine feestjes.

Enige jaren geleden heeft hij de Rock and Roll muziek (her) ontdekt en is begonnen met het verzamelen van vinyl platen, in middels is deze collectie flink uitgebreid met vaak originele 45 toeren singels en lang speel platen.
En heeft hij al menig Rock en Roll feestjes hier mee opgeluisterd

Oldtimer show

Nee we hebben hier niet over oude mannen , maar van die mooie sierlijke oude auto’s uit de jaren 50 en 60.
Ook dit jaar hebben we een paar mooie exemplaren weten te strikken om te komen glanzen op onze vintage en retro markt ,vraag gerust op deze dag naar de historie en verhalen achter deze auto’s

Vintage en Retro markt

Op deze Rock en Roll dag vindt ook een vintage en retro markt plaats ,gezellig snuffelen en kopen van diverse zaken uit de jaren 50 en 60 ,met onder andere kleding , Grammofoon platen en nog veel meer


Even uitrusten

Even gezellig uitrusten , dat kan op ons horeca pleintje waar u onder het genot van een heerlijke kop koffie of anderen versnaperingen naar de gezellige muziek kan luisteren van onze bands die ook hun hier hun optredens hebben.
Op dit horeca plein kunt u ook een heerlijk hapje eten halen

Volg ons op sociale media bij voorbeeld op facebook


Aanmelden van standhouders kan hier


Wilt u contact met de organisatie dan mag u hier klikken