Uit eigen ervaring

Mijn naam is Dennis Nas.
Initiatief nemer en voor zitter van "Laat het zieke kind genieten". Ik ben geboren in 1972, vader van 3 geweldige dochters.

Langdurig op bed liggend, weet ik uit eigen ervaring, mis je naar je gevoel heel wat van de wereld. Je kan nergens heen!
Bijvoorbeeld: School, uitjes van de familie, op bezoek gaan bij iemand, pretpark, met je ouders boodschappen doen of kleding kopen. Je kunt de leuke dingen niet of nauwelijks meer doen.

Samen met de medeoprichters van "Laat het zieke kind genieten" ben ik een regelmatige bezoeker van muzikale evenementen. Daardoor is er bij mij het idee gekomen om voor langdurig op bed liggende kinderen/volwassenen podia te proberen te creëren bij concerten, optredens en festivals! Want doordat we zelf grote muziek liefhebbers zijn, zijn wij van mening dat iedereen de kans moet krijgen om dit ook live mee te maken!

Laten we eerlijk zijn, wat is er mooier dan wanneer je je eigen muziek idool en het concert live kunt zien! Een bed mag daar geen belemmering in zijn, muziek is er voor iedereen!

Met en door muziek willen wij dat waar gaan maken.