Wat wij doen

De organisatie

Muziek en plezier zijn het zichtbare visitekaartje van onze stichting. Voor de kinderen en iedereen die om welke reden langdurig/blijvend op bed liggen, maar ook voor ouders, verzorgers en andere direct betrokkenen. Om die reden werkt onze stichting met veel inzet aan het organiseren en het mogelijk maken voor ruimte op diverse festivals en optredens. Wij zijn in gesprek met diverse festivals en podia's , om te zorgen dat onze doelgroep die gebonden aan bed zijn, samen met de ouders of verzorgers hier een plaats krijgen.

Voor wie

Wij willen dit doen voor kinderen/volwassenen die gebonden zijn aan bed en graag een keer naar een festival en of concert willen gaan, zodat ze samen met de ouders of verzorgers een dag uit kunnen en genieten van hun favoriete muziek en of optreden. Zodat ze de dagelijkse problemen die ze hebben vergeten voor een dag en een geweldige herinnering er voor terug krijgen!

Wat gaan we doen

Wij als stichting willen gaan realiseren dat er speciale podiums komen waarop de kinderen/volwassenen kunnen liggen inclusief het bed, om samen met hun ouders of verzorgers te genieten van het muzikale evenement!

Samenwerken

Uiteraard kunnen wij dit niet realiseren zonder hulp,  Wij werken dan ook samen met diverse theaters en evenement locaties waarbij de mogelijkheid bestaat om liggend het concert of voorstelling te bekijken. Daarbij beschikken wij over een bijna landelijk netwerk van Ambulances inclusief medische verzorging die afgestemd is op de nodige verzorging van de patiënt. Indien het voor de patiënt niet mogelijk is om gedurende de voorstelling op een brancard te liggen beschikken wij over eigen hoog/laag ziekenhuisbedden ( mits mogelijk op locatie )

Doe een wens

Ben je of ken je iemand die bedlegerig is, en zou je graag een concert, festival of theater bezoeken.
Doe een wens en wij gaan deze proberen te realiseren.

Wil je ons helpen !!

Draag je onze stichting een warm hard toe !
Word dan vrijwilliger, donateur, sponsor of wil je een collectebus plaatsen.