Hieronder vindt u het voorlopige tijdschema van de diverse bands die optreden
tijdens de Rock and Roll Day op 25 september 2022

10:00 Zaal open
11:00 Boom Boom Barber
12:00 Guy Pierson & the rhythm cats
13:00 The Black Ravens
14:00 Boom Boom Barber
15:00 Guy Pierson & the rhythm cats
16:00 The Black Ravens

In de pauzen zal Sebastiaan uw vermaken met zijn vinyl rock and roll muziek

Meer info over deze voortreffelijke bands vindt u hieronder

 

Rock & Roll Day 25 September 2022

Op 25 September 2022 is het weer zover dan organiseert Stichting Laat het zieke kind genieten weer de bekende Rock and Roll Day 2022

Dit jaar gaan we er van uit dat alles door kan gaan en het een gezellige muzikale dag wordt met muziek een oldtimer show en een braderie met leuke vintage kraampjes dit alles komt ten goede voor het zieke kind ,ook op deze dag wordt bekend gemaakt wat de actie 100 muziek sessies heeft op gebracht, een actie waar u overigens nog steeds aan kan doneren (De link vindt u onderaan de pagina)

Op deze dag bent u van harte welkom vanaf 10:00 uur, voor de entree prijs van € 5,00 euro per persoon hoeft u het niet te laten,wist u trouwens dat kinderen onder de 12 Gratis toegang hebben ? nee , bij deze .

Hier onder vindt u meer informatie over de standhouders , de muziek groepen , en nog veel meer ,heeft u nog vragen stuur ons gerust een e-mail

 

 

Guy Pierson & the rhythm cats

 

 

Ook dit jaar zijn we blij dat Guy Pierson en zijn Rhythm cats het podium op de rock & roll day 2022 weer betreedt

De vrij succesvolle band “Blue Moon Trio” werd opgeheven en Guy Pierson en Deon Buck van Blue Moon Trio waren beschikbaar om samen met de bekende Geldropse drummer Coen Molenschot en de in Den Bosch wonende gitarist Cees Verhoeks een nieuwe rock’n roll/rockabilly band te starten.

Boom Boom Barber

BOOM BOOM BARBER is een unieke, van oorsprong Amsterdamse Rock’n’Roll band, met een heerlijk Rockabilly geluid, maar ook uitstapjes naar Swing en Blues zijn niet voor dovemansoren weggelegd.

 

Deze veelzijdige band is in 2013 opgericht en zijn een paar keer van samenstelling veranderd.
De band bestaat uit zangeres Barber Jacobson en drummer Arno Fenijn. Marielle Swingtime speelt de contrabas en Wim van der Heiden is de gitarist.

Door een eigen ’twist’ te geven aan covers weet BOOM BOOM BARBER een unieke sound te creëren, waarbij je onmogelijk stil kunt blijven staan! Of ze nu in een kroeg spelen, op een klein/groot podium, of evenement. Deze vier-‘mans’ formatie voelt zich overal thuis, wat duidelijk te zien en te horen is.

Zoals zij beamen; als wij lol hebben, werkt dat vaak als een magneet op het publiek en is onze missie al geslaagd. Zij staan, als ervaren muzikanten, garant voor 100 procent Rock and Roll entertainment.

The Black Ravens

In de nazomer van 2016 starten de drie jonge honden AJ Squier (zang/gitaar) en John K (contrabas) samen met I B Jester (drums) de rockabillyband The Black Ravens.

De bandnaam is afkomstig van de bijna gelijknamige barbershop, waar het eerste optreden was.
Na het optreden barstte de bom met optredens uit.
Het schrijven van de nieuwe eigen geschreven nummers verliep voorspoedig en al snel maakten The Black Ravens het noorden van Nederland onveilig.
The Black Ravens zorgen voor een swingende jaren ‘50/‘60 party waarbij de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan.
Vlak voor de jaarwisseling naar 2018 is het uitbrengen van de eerste cd “Burnin’ Rubber” groots gevierd met een geweldige release party. De 12 nummers op de cd variëren in de stijlen rock and roll, blues, country en natuurlijk échte rockabilly.
De grootste inspiratie voor The Black Ravens zijn The Stray Cats, Carl Perkins en Elvis Presley in zijn jonge jaren. Dit zorgt dan ook voor veel variatie in de nummers. Naast het eigen repertoire worden anderzijds ook grote namen als Elvis, Johnny Cash en Carl Perkins vaak niet achterwege gelaten op de setlist.

Rock & Roll DJ Sebastiaan

Muziek is met de paplepel ingegoten bij Sebastiaan,
en je kunt haast wel zeggen dat zijn wiegje een flightcase was ,

Begonnen op zijn slaapkamer met een van de eerste muziek software knutselde hij de ene na de ander house mix uit de computer ,die hij dan op een cd zetten om dan in zijn vrienden kring te laten horen.

Ook ging Sebastiaan regelmatig mee met zijn vader die diverse grote drive in shows had en leerde zo verschillende muziek stylen kennen om daarmee de mensen te vermaken op grote feesten maar ook gezellige kleine feestjes.

Enige jaren geleden heeft hij de Rock and Roll muziek (her) ontdekt en is begonnen met het verzamelen van vinyl platen, in middels is deze collectie flink uitgebreid met vaak originele 45 toeren singels en lang speel platen.
En heeft hij al menig Rock en Roll feestjes hier mee opgeluisterd

Oldtimer show

Nee we hebben hier niet over oude mannen , maar van die mooie sierlijke oude auto’s uit de jaren 50 en 60.
Ook dit jaar hebben we een paar mooie exemplaren weten te strikken om te komen glanzen op onze vintage en retro markt ,vraag gerust op deze dag naar de historie en verhalen achter deze auto’s

Vintage en Retro markt

Op deze Rock en Roll dag vindt ook een vintage en retro markt plaats ,gezellig snuffelen en kopen van diverse zaken uit de jaren 50 en 60 ,met onder andere kleding , Grammofoon platen en nog veel meer


Even uitrusten

Even gezellig uitrusten , dat kan op ons horeca pleintje waar u onder het genot van een heerlijke kop koffie of anderen versnaperingen naar de gezellige muziek kan luisteren van onze bands die ook hun hier hun optredens hebben.
Op dit horeca plein kunt u ook een heerlijk hapje eten halen

Volg ons op sociale media bij voorbeeld op facebook


Aanmelden van standhouders kan hier


Wilt u contact met de organisatie dan mag u hier klikken