Ook dit jaar op 24 september 2023 staan er weer topbands te trappelen om jullie te laten swingen.
De eerste bands zijn al geboekt.


Don Diego Trio


Don” Diego Geraci besloot na 20 jaar ononderbroken activiteit bij de Adels zijn eigen trio samen te stellen, waar de verschillende muzikale invloeden die zijn stijl kenmerken, kunnen samensmelten in een unieke show.
Zo ontmoeten rockabilly, country, western swing, blues en rock and roll de typische “Italiaanse smaak” van de 40-jarige gitarist uit Sicilië.
Het geluid dat eruit kwam is een mix van klassieke rockabilly, sixties country en honky tonk. Samen met de 4 geniet je van het geluid van een compacte ritmesectie, strak en altijd dansbaar virtuositeit van de leider.

The Rocking Rhythm Cats

Een optreden van The Rockin’ Rhythm Cats brengt je terug naar de fifties in een muzikaal, vet eigen jasje

De band komt uit het zuiden van het land (Limburg / Brabant) en speelt met name bekende nummers van de grootste artiesten uit de jaren 50. Absoluut Rock ’n Roll maar dan wel in een eigen jasje en voorzien van een ruig randje. Daardoor valt de band in de smaak bij een breed publiek

De band met als frontman Mark Tielemans (zang en slag- en sologitaar) bestaat verder uit Coen Molenschot op drums, Cees Verhoeks op slag- en sologitaar en Deon Buck op contrabas. Vier doorgewinterde muzikale mannen die met de nodige ervaring garant staan voor een avondje spetterende Rock ’n Roll en Rockabilly waarbij alleen maar stil blijven staan en luisteren geen optie is.