foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
voorzitter Dennis Nas "Vanuit mijn eigen ervaring, weet ik hoe het is, om achter de "geraniums" te liggen. Dat wil je geen enkel kind aandoen. Muziek laat je de problemen even vergeten en zo wil ik kinderen een grandioze dag geven. Muziek kan het waarmaken!Lees meer...

Laat het zieke kind genieten!

Muziek kan het waar maken

Deze theaters en evenementen heten jou welkom als bedlegerig patiënt :

zit jou evenement erbij of speelt er in een van de onderstaande zalen iets

waar jij graag naar toe wilt. dan zo spoedig mogelijk aanmelden 

Min 4 wkn voor datum evenement.

 

   Evenementen centrum De Hofnar in Aalten heeft regelmatig geweldige live optreden waar jij en je vrienden heerlijk kunnen genieten van live muziek.

Ook even relaxen met je vrienden in de zeer ruime en mooie horeca gelegenheid is het heerlijk      genieten van een drankje 

                        www.hofnaraalten.nl/                          

                              

 

 Een dagje naar het Berenbos in Anholt net over de grens in Gendringen met de hele familie, kijken hoe deze beren worden verzorgd( en op aanvraag een infomiddag met een  verzorger), verder kun je hier samen met je vrienden/familie heerlijk door het bos gaan en genieten van een mooie omgeving, waar je meerdere bosdieren kunt bekijken en soms kunt aaien. ( hier wordt wel begeleiding bij gevraagd, met bed of evt. brancard zijn de paden door het bos redelijk tot goed begaanbaar semi verhard) 

www.anholter-schweiz.de/nl/

 

 

 

 

Theater Orpheus in Apeldoorn heeft de deuren ook voor ons geopend , dit theater waar vele grote en kleine voorstellingen komen voor grote en kleine, gasten met vele bekende artiesten . Zij geven jou de ruimte om met brancard naar een voorstelling te gaan en te genieten van een musical, cabaret en een gezellige voorstelling voor onze kleine gasten. Dus voor iedereen is er wel wat te genieten. 

www.orpheus.nl/