foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
voorzitter Dennis Nas "Vanuit mijn eigen ervaring, weet ik hoe het is, om achter de "geraniums" te liggen. Dat wil je geen enkel kind aandoen. Muziek laat je de problemen even vergeten en zo wil ik kinderen een grandioze dag geven. Muziek kan het waarmaken!Lees meer...

Laat het zieke kind genieten!

Muziek kan het waar maken

Hallo,

Mijn naam is Dennis Nas. Geboren in 1972, vader van 3 geweldige dochters.

Langdurig op bed liggend, weet ik uit eigen ervaring, mis je naar je gevoel heel wat van de wereld. Je kan nergens heen! Bijvoorbeeld: School, uitjes van de familie, op bezoek gaan bij iemand, pretpark, of met je ouders boodschappen doen of kleding kopen. Je kunt weinig leuke dingen niet of nauwelijks meer doen.

Samen met de medeoprichters ben ik een regelmatige bezoeker van muzikale evenementen. Daardoor is er bij mij het idee gekomen om voor langdurig op bed liggende kinderen/volwassenen een podium te creëren bij concerten, optredens en festivals! Want doordat we zelf grote muziek liefhebbers zijn, zijn wij van mening dat iedereen de kans moet krijgen om dit ook live mee te maken!

Laten we eerlijk zijn, wat is er mooier dan wanneer je je eigen muziek idool en het concert live kunt zien?! Daar mag een bed geen belemmering in zijn, muziek is er voor iedereen! Met en door muziek willen wij dat waarmaken.

 

Vriendelijke groet, Dennis Nas