Wensrit in een oldtimer door de achterhoek

Heel even genieten als een koning.

Eindelijk was het dan zover, de prijswinnaars van de verloting op onze Rock en Roll benefiet dag, gingen met een oldtimer door de Achterhoek. De kinderen met een beperking werden thuis opgehaald met een mooie Cadillac uit 1957. De gelukkigen werden thuis als een echte vip opgehaald en reden gezamenlijk zo trots als een pauw door de Achterhoek, met als tussenstop bij ‘t Peeske in Beek waar er een hapje en een drankje klaarstond.

De reactie op de vraag wat vinden jullie ervan werd in koor geroepen “GEWELDIG” papa moet ook zo’n auto kopen. Hun grootste angst was dat de auto gestolen zou worden door het grote bekijks ( “als ze de auto stelen, ren ik er snel naar toe” ). Na het eten weer snel in de auto gestapt om de rit te vervolgen.

Wij bedanken Trouwauto Achterhoek voor de geweldige samenwerking.