Bezoek Huntenpop 2018

Een grote wens van Dennis Nas, één van de mensen achter stichting laat het zieke kind genieten, dat ook iemand die aan het bed gekluisterd is naar Huntenpop kan.
Zaterdag 11 Augustus werd ik opgehaald door de wens-ambulance van stichting Veluwsche wens ambulance om richting Huntenpop te gaan in Ulft. Eerst nog langs de bakker waar ik eerder al broodjes had besteld en toen de snelweg op. De verpleegkundige had ik wegwijs gemaakt in mijn tas waar de medicatie in zat. Toen we in Ulft aankwamen, kwamen we bij monuta uit, foutje. Dus maar even gebeld en uiteindelijk kwamen de grote tenten in het zicht. Oooh zei ik, dit is het, wij mochten met de ambulance op de naast gelegen camping parkeren en daar waren de mensen van laat het zieke kind genieten ook.
Nadat we wat gedronken hadden, gingen we naar het festival terrein.
De festivalgangers die ons tegenkwamen, wensten ons een fijne dag. Wij gingen de poort door, 2 van laat het zieke kind genieten, 2 mensen van de ambulance en ik. Het eerste optreden was Wulf, oh wat was dat gaaf. Mooi hoog podium waar ik stond daardoor kon ik over alle mensen heen kijken. Daarna op naar de Boetners was leuk om ze een keer gezien te hebben.
Hierna wilden we weer verder maar ik moest even in de schaduw om uit te rusten. Een beveiliger vroeg meteen of het gied ging. Na een tijdje hebben we lekker patat gegeten. Na het eten zijn we naar Racoon gegaan, oh wat was dat mooi ik heb genoten. Na het optreden terug naar de camping. Alle mensen op het terrein vonden mooi dat dit, op een brancard naar Huntenpop gerealiseerd kon worden. Bij de camping afscheid genomen van alle vrijwilligers van stichting laat het zieke kind genieten.
Want dankzij hun en de uitnodiging van de burgemeester was dit mogelijk. Festivals moeten voor iedereen toegankelijk zijn. Rollers of bedlegerig. wij hebben laten zien dat dat kan omdat laat het zieke kind genieten samenwerkt met stichting de Veluwsche wensambulance